Ноазети

4,50лв. - 0.200гр

Крокети

4,50лв. - 0.200гр

Картофени кюфтета

4,50лв. - 0.200гр

Картофи по селски

4,50лв. - 0.200гр

Пържени картофи

3,50лв. - 0.250гр

Пържени картофи със сирене

4,00лв. - 0.300гр

Пържени пресни картофи​

5,00лв. - 0.250гр

Пресни пържени картофи със сирене

5,50лв. - 0.300гр